Nehladovať dnes nie je nič nemožné, reštaurácií máme plno na každom kroku

S prázdnym bruchom sa ťažko rozmýšľa, hovorili kedysi starší ľudia. Hlad sa hlási aj počas dňa, keď pracujeme a nemáme veľa času na to, aby sme sedeli hodiny v reštaurácii, preto mnohí využívame denné menu, teda hotové jedlo, ktoré nám prinesú za pár minút alebo aj obľúbenú donášku priamo na pracovný stôl. Ušetríme tak čas presúvania sa za obedom, a tiež aj financie.

Obľúbené a chutné jedlo na dosah

V jedálňach a reštauráciách sa v čase obedňajšej prestávky nachádza mnoho stravníkov, ktorí chcú zahnať hlad a nestráviť pritom v reštaurácii „mladosť“. Na tento účel sa zaviedlo obedové menu, teda jedlo, ktoré je uvarené a je možné ho ihneď podávať. Jediná nevýhoda je, že ho varia len v určitom množstve, takže ak prídete neskoro, k menu sa už nemusíte dostať. Donáška funguje, ale tiež treba rátať s dlhším časom doručenia, hlavne z dôvodu vyťaženia počas obedňajších hodín.

V mestskej časti Bratislava-Ružinov si ľudia môžu vybrať denné menu z ponuky reštaurácie Gurmánsky dvor u Oravca. Jej tradícia siaha do roku 1947, poskytujú kvalitné jedlo a služby s ním spojené. Poskytujú stravu v reštaurácii alebo obľúbenú donášku jedál, ktorá svoje jedlo ponúka donaska jedla bratislava ruzinov prostredníctvom webu alebo telefonicky. Vychutnať si môžete jedlá z domácej kuchyne, v reštaurácii je príjemný klimatizovaný priestor, s možnosťou zábavy aj pre deti, sledovanie televízie a viaceré stolné hry ako futbal či skákanie na trampolíne.

Z porcie zdravého jedla sa najete

Chutné jedlo z čerstvých surovín z reštaurácie aj rozvážajú po celej Bratislave, nielen v Ružinove, vyhovieť dokážu aj vegetariánom, je potrebné objednať si minimálne 2 porcie jedla, v pracovných dňoch rozvoz funguje od 10,30hod. do 14,00hod. Platiť je možné stravnými lístkami aj v hotovosti a cena za dovoz je 1,50,-eur. Výhodou je objednať si 5 a viac porcií jedla, v tomto prípade budete mať dopravu zadarmo. Pracovníci reštaurácie sú vďační ľuďom za každú objednávku a urobia všetko preto, aby boli stravníci spokojní a jedlo im chutilo.

Podobné príspevky